dissabte, 11 de gener del 2014

Super Copa d'Espanya Infantil Tortosa

Avui s'ha celebrat la IV super copa d'Espanya infantil a Tortosa al pabelló de Ferreries on s'ha demostrat que el futur del nostre club està molt viu i és el mirall dels nostres grans.

  
Els nostres medallistes
En primer lloc a la categoria de -40kg teniem dues representants, Julia Borrell i Lur Sedó; Lur ha tingut un combat molt igualat peró l'acaba perdent i es queda sense repesca ja que la seva contrincant no ha arribat a les semi-finals.
La Julia guanya els seus 3 primers combats per ippon i perd la final per ippon després d'una gran errada arbitral, demostrant un gran nivell tècnic, cal recalcar que és de primer any i és una de les primeres classificades en el rànquing nacional.

A la categoria de -42kg masculí els nostres representants eren en Sergi Sangenis i  el Pol Ciurana; en Sergi perd el seu primer combat tot i començar aquest guanyant-lo per shidos i acabar perdent-lo per un yuko i no té opcions a repesca ja que el seu contrincant no arribà a semi-finals.
Per altra banda el Pol guanya el primer combat per ippon, el segon el perd contra el que ha quedat campió i guanyà tots els darrers combats per ippon quedant en tercera posició.

A la categoria de -66kg, els nostres representants eren Richar Cid i Oriol Segura on Richard ha perdut el seu primer combat, ha guanyat el seguent que era el de repesca i ha perdut el segon de repesca.
L'Oriol ha guanyat el primer combat, ha perdut el segon i ha guanyat totes les repesques classificant-se així per la lluita per el bronze a la seva primera super copa d'Espanya i quedar 5è classificat.

Cal destacar tota l'organtizació, les taules, la taula central, pares i tota la gent del club que ha fet possible que la super copa d'Espanya sigui un gran event esportiu un altra vegada!!!

Enhorabona a tots i a seguir així!!!

Visió de la competició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada