dijous, 20 de març del 2014

Tornem amb bones notícies!

Després d'un gran començament d'any, tornem a posar-vos al dia dels resultats esportius aconsseguits en aquest temps que hem estat ausents.

Els nostres judoques han demostrat de quina pasta estan fets, aconseguint quatre medalles; dos ors (Carla Montañez i Tòful Daudén), un argent (Jordi Borrell) i un bronze (Marc Castellà) al campionat de Catalunya, classificant-se així al sector junior, dels quals Carla, Marc i Tòful s'han classificat per a la fase final del campionat d'Espanya. Daine Cordero s'hi classificà per copes d'Espanya, a més, també tindrem representants al campionat d'Espanya Infantil (Julia Borrell) que va acabar classificant-se per copes d'Espanya després de quedar campiona a la copa d'Espanya de Tenerife.

Campionat de Catalunya junior
Fase Sector junior

Daine Cordero i Carla Montañez van participar al Belgian Open Ladies de Bèlgica, una competició només femenina on hi participen seleccions nacionals i on les judoques es preparen per la seva participació al torneig internacional Villa de Paris. Totes dues van disputar grans combats, molt tàctics i en van treure diverses conclusions i una gran experiència.


Tòful Daudén va aconseguir la medalla d'argent a la copa d'Espanya senior Ciutat de Barcelona, fent grans combats i guanyat a semi-finlas l'actual campió d'Espanya junior.


Els nostres petits, i no per això menys importants, també fan les seves competicions fora de casa, en aquest cas, tres d'ells (Pau Sangenis, Biel Correcher i Mireia Ferré) van participar a la Lliga Judoquita Manchego on Pau es va fer amb la segona posició. 

Belgian Open Ladies
Lliga Judoquita
Aquest cap de setmana passat vam tenir representant del club a cada punta de la península, els juniors (Daine Cordero, Carla Montañez, Marc Castellà, Tòful Daudén i Jordi Borrell) van participar a la European Cup de Coimbra, mentre que els infantils i cadets van participar al campionat de Catalunya aconseguint cinc medalles de cinc competidors al infantil; tres tercers (Julia Borrell, Sergi Sangenis i Richard Cid) i dos segons (Pol Ciurana i Oriol Segura)  al cadet, Frank López no va tenir la mateixa sort.

Aquest cap de setmana Daine Cordero, Carla Montañez, Erika Martinez, Marc Castellà, Jordi Borrell, Tòful Daudén, Sergi Garcia i Oscar Gomez participaran al campionar de Catalunya senior.

Ànims a tots i a segur entrenant i sumant resultats!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada