dijous, 9 d’octubre del 2014

SUPER COPA D'ESPANYA SENIOR IRÚN

Aquest passat cap de semana, la ciutat d’Irún va acollir el XLVI TORNEO INTERNACIONAL "SAN MARCIAL" on van participar tres representants del nostre club: Jordi Borrell en la categoria de -66kg i Daine Cordero i Carla Montañez en la categoria de -48kg.

El nostre representant masculí, Jordi Borrell, va lliurar primera ronda i va asolir el primer combat guanyant d'ippon contra un competidor del País Basc i va caure a la següent ronda contra el tercer del rànquing nacional, per desgràcia, aquest va perdre el següent combat, en conceqüència, deixà a Jordi sense opcions a repesca. 
En la categoria femenina, Daine Cordero començà la competició a quarts de final contra una contrincant francesa, combat que va guanyar per waza-ari, en la semi-final s'enfrontà contra la que va quedar subcampiona, combat que va perdre d'immobilització, caient així en la lluita per el bronze contra la seva companya Carla Montañez, combat que va asolir per ippon en menys d'un minut.
Per altra banda, Carla Montañez també començà la competició a quarts de final contra la que va quedar tercera junt amb la seva companya, combat que va perdre per un yuko, caient així en la repesca. En el combat de repesca s'enfrontà contra una australiana, combat que va asolir gràcies a dos shidos. La lluita per el bronze, com hem esmentat abans, la va perdre contra la seva companya Daine.

Aquesta competició és la que arranca una nova temporada i tornem amb un bronze i un cinquè lloc.

Ànims i a segur entrenant!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada