diumenge, 17 de novembre del 2013

1ª Copa Catalunya Infantil-Cadet 16/11/2013

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Hospitalet de l'Infant la primera Copa de Catalunya infantil-cadet de la temporada. Els representatns del club aquest cop han sigut: Carla Montañez, Ariadna Escolà i Frank López en la categoria cadet; en la categoria infantil, Júlia Borrell, Lur Sedó, Sergi Sangenís, Pol Ciurana, Oriol Segura i Richard Cid.

Vam començar la competició amb Carla Montañez a -48kg. La quatre vegades medallsita nacional va desmostrar una gran superioritat respecte a les seves rivals i va enllestir ràpidament la competició quedant en primer lloc.

Ariadna Escolà (actual tercera d'Espanya a -52kg) va competir a -57kg, obtenint un tercer lloc satisfactori al ser la primera vegada que competeix en aquesta categoria.

Frank López va obtenir un 7è lloc a la categoria de -66kg guanyant 4 dels 6 combats que va disputar per ippon, demostrant una gran actitud, un bon nivell tècnic i una gran millora respecte la temporada passada.

Respecte a la categoria infantil, no vam tenir gaire sort tot i demostrar un bon nivell tècnic i un gran esperit competidor:

Júlia Borrell i Lur Sedó a la categoria de -40kg van lluitar i treballar bastant bé tot i perdre els dos combats que van fer cadascuna.

Participació de Pol Ciurana a la categoria de -42kg. Per altra banda i en la mateixa categoria, Sergi Sangenís va demostrar les seves ganes i el seu bon nivell actual, guanynat 4 dels seus combats per ippon i quedant en 5è lloc.

En la categoria de -66kg els nostres dos representants, Richard Cid i Oriol Segura, van fer una bona competició i van quedar tercers classificats. Remarcar que són cinturons grocs i porten poc temps.

Enhorabona a tots els participants i a seguir entrenant!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada