dimarts, 26 de novembre de 2013

Ciutat d'Hospitalet

Aquest dissabte dia 23 de novembre s'ha celebrat a Hospitalet de Llobregat el trofeu "Ciutat d'Hospitalet" categoria sènior. Els representants del nucli de tecnificació Priorat-Tortosa en aquesta ocasió han sigut: Carla Montañez (-48kg), Daine Cordero (-48kg), Erika Martínez (-63kg), Marc Castellà (-60kg) i Òscar Gómez (-81kg).

Els components del Nucli aquesta ocasió.
El primer combat el va disputar Òscar Gómez, que va realitzar un gran combat amb un gran nivell tècnic i gran entrega tot i acabar perdent quan quedaven 15 segons. No va tenir repesca.

Marc Castellà va guanyar el primer combat molt ràpidament d'ippon seoi-otoshi. El seu segon combat va ser complicat però el va resoldre bé i va guanyar d'immobilització. La semifinal va estar molt igualada, ja que van arribar a la tècnica d'or, però malauradament va acabar guanyant el contrincant. El combat per la medalla de bronze va ser disputat, ja que ens guanyaven l'agarre; tot i aixó, va guanyar d'un gran kata-guruma.

A la categoria de menys de 48kg va iniciar la categoria Carla Montañez perdent el seu primer combat per un yuko (combat molt ajustat). Poc desprès Daine Cordero va fer contra una francesa guanyant ràpidament sode. El següent combat va ser de Carla, que va guanyar ràpidament per ippon seoi-otoshi. Daine va tornar a sortir, guanyant el seu combat degut a la descalificació de l'oponent per acumulació de sancions. La semi-final estava servida, Daine contra Carla aquesta vegada va ser per Daine, que va guanyar d'ippon seoi-otoshi. Aixi doncs, Carla queda tercera classificada i Daine va disputar la final, la qual va guanyar de juji gatame amb un combat que va portar controlat en tot moment.

Per altra banda, a la categoria de -63kg, Erika Martínez va perdre el seu primer combat tot i demostrar una bona actitud respecte a la seva oponent, el seu segon
el va guanyar per ippon gràcies un bonic o-uchi gari, el seu últim combat va ser la lluita per el bronze el qual també va perdre tot i portar-lo millor que altres vegades i demostrant aquesta actitud que la caracteritza.

Enhorabona a tots i a seguir entrenant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada