diumenge, 1 de desembre del 2013

Rànquing Català sub21

Els representants del nucli han sigut a la categoria femenina -44kg Carla Montañez, i a -48kg Daine Cordero, per part masculina a -60kg Marc Castellà, -66kg Jordi Borrell i Cristòfol Daudén i a -81kg Òscar Gòmez.

A la categoria de -60kg, Marc, al ser cap de sèrie començà ja a quarts, es planta a semis guanyant el combat per un wazzari i un yuko, les semi-finals les va perdre descalificat per acumulació de sancions. El bronze el va perdre per ippon.

Òscar a -81kg, va perdre el seu primer i únic combat per acomulació de sancions.

Va ser el torn de la categoria de -66kg, comença Jordi guanyant el primer per un bonic ippon de uchi-mata. Cristòfol també guanyà el primer amb una combinació de peu-terra d'ippon-cami. Tornà a ser el torn de Jordi que tornà a guanyar d'ippon d'un gran uchi-mata i es plantà a semi-finals. Cristòfol tornà a guanyar com el combat anterior de una combinació peu-terra i tambè es plantà a semi-finals. Tots dos van perdre les semis i passar a la lluita per el bronze; Jordi va guanyar el bronze d'un espectacular o-uchigari. Cristòfol també el va guanyar marcant un ippon combinant o-uchigari amb un uchi-mata.

Per finalitzar la competició, Carla a -44kg va guanyar el seu únic combat per ippon, combinant un tani-otoshi amb kesa-gatame. Daine a -48kg també guanyar el seu únic combat per un wazzari de o-uchigari.

Ànims i a seguir entrenant amb moltes ganes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada