dilluns, 9 de desembre del 2013

15º Turnoi Ville de Nîmes

Aquest passat cap de setmana el nostre equip format per Cristòfol Daudén (-66kg), Jordi Borrell (-66kg), Carla Montañez (-44kg) i Daine Cordero (-48kg) ha participat a la 15ª edició del torneig Vila de Nimes.

A la categoria de -66 kg els nostres dos representants van guanyar el primer combat per ippon, però van perdre tots dos el següent, Jordi va tenir l'oportunitat de seguir i va perdre el combat de repesca, en canvi, Cristòfol, no va tenir aquesta oportunitat i la seva competició va finalitzar.


Daine va perdre el seu primer combat per hansoku per acumulació de shidos, el seu següent combat era el de repesca i el va guanyar d'ippon gràcies una luxació de juji, el seu últim combat, el de lluita per el bronze, el va solventar amb un bonic ippon de seoi.


Carla va guanyar el primer combat ràpidament per ippon d'un morote de genolls, el segon el va perdre per un shido a tècnica d'or i va passar a semi-finals com a segona de la seva taula. Les semi-finals van ser un tant peculiars, ja que han de ser el primer d'una taula contra el segon de l'altre i així va ser, va fer el combat contra la primera de l'altre taula, una italiana, que va guanyar per un yuko de yokoguruma. L'organització va comunicar que s'havia produït un error i que les semi-finals eren el primer d'una taula contra el primer de l'altre i el segon contra el segon de l'altre, així que va fer contra la segona de l'altre taula, la qual va guanyar per yuko de sode per esquerra a tècnica d'or. L'organització va tornar a informar d'un altre error i van tornar a refer les semi-finals dient que eren primer contra el segon, com havien sigut des d'un bon principi, així dons va haver de tornar a repetir el combat contra la italiana i en aquesta ocasió, va perdre, quedant en tercera posició.

El diumenge va tenir lloc la competició cadet, amb més de 1000 participants, Carla va participar a la categoria de -48kg.
Va fer sis combats, dels quals en va guanyar quatre d'ippon mostrant una gran varietat tècnica. Els altres dos combats els va perdre tot i que els va lluitar molt.

En aquesta sortida vam contar amb la companyía del nostre bon amic Dario de Nalda i el seu fill Adrian de Nalda.

Ánims i a seguir entrenant!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada