diumenge, 1 de desembre del 2013

II Copa Mediterrania (1ª jornada)

La primera jornada de la copa ha sigut un èxit de participació, tingut lloc a Tortosa al pavelló de Ferreries amb un total de 185 participants. Els clubs participants han sigut: Club Judo Priorat (Falset, Montbrió, les Borges, Mont-Roig), Tortosa Athletic (Tortosa, col·legi la Consolació, Jesús, l'Aldea, Campredó), CDE Yamatotakeru (Castilla-La Mancha), Judo Canet (València), Ebresport i Judo Amposta.

La jornada estava dividida en tres parts, una de judo de competició, una de manualitats i una altre de jocs per les quals les diferents categories (patufet, pre-benjamí, benjamí i aleví) anaven rotant. Cal destacar el gran nivell tècnic i les ganes que han demostrat tots els participants, tot i que en aquestes categories el més important és la formaciò, aprendre a fer judo, a perdre, a guanyar i, sobretot, aprendre a tenir uns valors.

Respecte la competició, tots els participants han fet un total de cinc combats de dos minuts cadascun amb un gran nivell tècnic i molt d'esforç per intentar fer-ho el millor possible i donant a veure moltes accions no gaire pròpies d'aquestes edats per lo espectacular que han sigut.

Destacar un gran comportament per part del públic.

Enhorabona i a seguir així!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada